PIŠITE NAM
info@dipstor.si
0Item(s)
Izdelkov: 0 Košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • No1 stol No1 stol
  • No1 stol No1 stol
  • No1 stol No1 stol
  • No1 stol No1 stol
  • No1 stol No1 stol

No1

id:N1SN1

Opis

dimenzije (cm):
48 x 54,2 x 92,2 (45,5)

Stol No. 1 je utelešenje lesenega rekvizita za sedenje. V njem je ujeta esenca sedečega človeškega telesa in sil v lesu, ki mu nudijo oporo in udobje v različnih položajih.

600,00 €
* Vse cene so brez DDV.

Na zalogi

Stabilen in na videz ukoreninjen v podlago, a brez odvečnega materiala, lahkoten, prijeten na dotik. Enostavno ga je prijeti in prestaviti. Elegantna konstrukcija križno speljanih lokov, nad njimi lebdeče sedežne plošče in lahkotnega ergonomsko oblikovanega naslona zagotavlja stabilnost in mehkobo sedenja.

Iz konstrukcije stola se je razvila še miza No.1. Pri izvedbi s steklenim polnilom ravnina nad loki konstrukcije in mizna plošča, ki lebdi nad njo, ustvarita elegantno vitrino, kamor je mogoče položiti umetnine kot so prtiči, slike; ali bolj praktične vsebine kot so jedilniki, novice…

β (beta) verzija izdelka je izdelek, ki je deloma lahko še v razvoju ali je v razvoju ena od njegovih možnih uporab, vendar ga je že mogoče kupiti ali naročiti.
Ker nas zanima vaš odziv na izdelek, razvoj izdelka poteka po principih soustvarjanja (cocreation) in množicanja (crowdsourcing).

dimenzije (cm):
48 x 54,2 x 92,2 (45,5)