PIŠITE NAM
info@dipstor.si
0Item(s)
Izdelkov: 0 Košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

POHIŠTVENE LINIJE

Pohištvene linije

Linija Massimo-L: 100% leseno lahko elegantno

Linija Massimo-L je sistem lahkega 100% lesenega sodobnega pohištva. Je nov patentiran sistem, za katerega je značilna univerzalna nosilna konstrukcija, ki omogoča variacije nadaljnih oblik, tako pri stolih kot pri mizah. Izdelki so lahki, elegantni, a stabilni in udobni, primerni za opremo vseh prostorov doma, nastanitvenih in gostinskih objektov. Liniji svetel svilnat izgled omogočata les javorja in površinska obdelava z naravnimi olji. zapeljivost temne čokolade pa izdelkom daje les termično spremenjenega jesena, zato so vse leto lahko na terasi ali na balkonu. Eleganca preprostih, a dovršenih lesenih detajlov je idealna izbira za luksuz in urbane nomade.

Linija Massimo: Enostavni sestavni deli – Veliko pohištva!

Linija Massimo je modularni sistem sodobnega lesenega pohištva, ki ga enostavno sestavite. Izdelano je iz kvalitetnega lesa in površinsko obdelano z naravnimi olji. Izdelki so čvrsti, stabilni in preprostih, a dovršenih oblik, primerni za opremo vseh prostorov doma, nastanitvenih in gostinskih objektov. Uporabni so v vsakem življenjskem obdobju. Modularno, kompatibilno, praktično in udobno pohištvo iz masivnega lesa omogoča opremljanje prostorov za malčke, otroke in mladostnike, skupnih bivanjskih prostorov, kuhinj, jedilnic in sprejemnih prostorov.

Linija No. 2: Udobje. Stabilnost. Lahkost.

Linija No. 2 predstavlja lahko in udobno leseno pohištvo. Izdelki so ročno izdelani, izjemno stabilni in ergonomski. Odlikuje jih skrbna izbira vrst lesa iglavcev in lahkih listavcev. Površinsko so zaščiteni z naravnimi smolami ali ekološko ugodnimi laki. Uporabni so povsod, kjer želimo udobno in prijetno sedeti, bodisi v sprejemnici, jedilnici, kuhinji ali celo spalnici.

 

Linija No. 1: Eleganca. Udobje. Stabilnost.

Linija No. 1 predstavlja vrhunsko leseno pohištvo. Izdelki so ročno izdelani z značilnimi na videz zraščenimi ali tesno prepletenimi stiki. Odlikuje jih skrbna izbira vrst lesa. Površinsko so zaščiteni z naravnimi olji, smolami ali ekološko ugodnimi laki. So ergonomski, elegantni in trajni, primerni za ljubitelje naravnega, prefinjenega in udobnega. Uporabni so za reprezentativne ali svečane prostore. Dobro se podajo jedilnicam in kuhinjam.