PIŠITE NAM
info@dipstor.si
0Item(s)
Izdelkov: 0 Košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stol Massimo Z2

id:MSSZ2

Opis

Stol DIPSTOR® Massimo Z2 je izjemno stabilen zložljiv stol.

Širši naslon kot pri Zložljivem 1 je lahko udobnejši in ponuja več svobode pri njegovem oblikovanju. Pri osnovni različici je odprtina za oprijem pri prenosu ljubezniva. S pridihom alpske tradicije.

Linija Massimo je modularni sistem sodobnega lesenega pohištva, ki ga enostavno sestavite. Izdelano je iz kvalitetnega lesa in površinsko obdelano z naravnimi olji. Izdelki so čvrsti, stabilni in preprostih, a dovršenih oblik, primerni za opremo vseh prostorov doma, nastanitvenih in gostinskih objektov. Uporabni so v vsakem življenjskem obdobju.

250,00 €
* Vse cene so brez DDV.

Ni na zalogi

Modularno, kompatibilno, praktično in udobno pohištvo iz masivnega lesa omogoča opremljanje prostorov za malčke, otroke in mladostnike, skupnih bivanjskih prostorov, kuhinj, jedilni, sprejemnih ali več-funkcionalnih prostorov.

β (beta) verzija izdelka je izdelek, ki je deloma lahko še v razvoju ali je v razvoju ena od njegovih možnih uporab, vendar ga je že mogoče kupiti ali naročiti.
Ker nas zanima vaš odziv na izdelek, razvoj izdelka poteka po principih soustvarjanja (cocreation) in množicanja (crowdsourcing).

Dimenzije (cm)
širina X globina X višina naslona (višina sedala)
41,8 x 49,9 x 90,7 (46,8)

Materiali
Izdelki linije Massimo so prednostno iz lesa bukve.
Po dogovoru so možne izvedbe z drugimi vrstami lesa.

Površinska obdelava
Izdelki linije Massimo so površinsko zaščiteni z naravnimi olji.
Po dogovoru so možne druge končne obdelave površinske zaščite izdelkov.

Ne spreglejte