PIŠITE NAM
info@dipstor.si
0Item(s)
Izdelkov: 0 Košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stol Massimo-L 2

id:MSLS2

Opis

Stol DIPSTOR® Massimo-L 2 je dinamično ergonomski, popolnoma lesen lahek nakladalen stol.

Z zmaknjenimi zaporednimi elementi, ki tvorijo zračno ergonomsko školjko, objame v prijetno sedenje. Konstrukcijsko in oblikovno svež, s preprostimi, a dovršenimi lesenimi detajli, je primeren za jedilnice, terase ali kot samostojno stoječ na hodniku ali v sprejemnici. Izkustvena novost!

Linija Massimo-L je sistem lahkega 100% lesenega sodobnega pohištva. Je nov patentiran sistem, za katerega je značilna univerzalna nosilna konstrukcija, ki omogoča variacije nadaljnjih oblik. Izdelki so lahki, elegantni, a stabilni in udobni, primerni za opremo vseh prostorov doma, nastanitvenih in gostinskih objektov.

450,00 €
* Vse cene so brez DDV.

Ni na zalogi

Liniji svetel svilnat izgled omogočata les javorja in površinska obdelava z naravnimi olji. Zapeljivost temne čokolade pa izdelkom daje les termično spremenjenega jesena, zato so vse leto lahko na terasi ali na balkonu. Eleganca preprostih, a dovršenih lesenih detajlov je idealna izbira za luksuz in urbane nomade.

β (beta) verzija izdelka je izdelek, ki je deloma lahko še v razvoju ali je v razvoju ena od njegovih možnih uporab, vendar ga je že mogoče kupiti ali naročiti.
Ker nas zanima vaš odziv na izdelek, razvoj izdelka poteka po principih soustvarjanja (cocreation) in množicanja (crowdsourcing).

Dimenzije (cm)
širina X globina X višina naslona (višina sedala)
50,0 x 51,0 x 85,9 (46,8)

Materiali
Izdelki linije Massimo-L so prednostno iz lesa javorja (interierji) in termično spremenjenega jesena (eksterieri).
Po dogovoru so možne izvedbe z drugimi vrstami lesa.

Površinska obdelava
Izdelki linije Massimo-L so površinsko zaščiteni z naravnimi olji ali voskani.
Po dogovoru so možne druge končne obdelave površinske zaščite izdelkov

Ne spreglejte