PIŠITE NAM
info@dipstor.si
0Item(s)
Izdelkov: 0 Košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Miza No. 1S

id:N1MN1S

Opis

Miza DIPSTOR® No. 1S je naravna družba stola DIPSTOR® No. 1.

Elegantna konstrukcija križno speljanih lokov in nad njimi lebdeče mizne plošče je prepoznavna koda miz linije No.1. Miza No.1S je različica seta štirikotnih miz linije No. 1 z s steklenim polnilom.

Pri izvedbi s steklenim polnilom (N1MN1S) ravnina nad loki konstrukcije in mizna plošča, ki lebdi nad njo, ustvarita elegantno vitrino, kamor je mogoče položiti umetnine kot so prtiči, slike; ali bolj praktične vsebine kot so jedilniki, novice…

 

2.200,00 €

* Obvezna polja

2.200,00 €
* Vse cene so brez DDV.

Na zalogi

Linija No.1 predstavlja vrhunsko leseno pohištvo. Izdelki so ročno izdelani z značilnimi na videz zraščenimi ali tesno prepletenimi stiki. So ergonomski, elegantni in trajni, primerni za ljubitelje naravnega, prefinjenega in udobnega. Uporabni so za reprezentativne ali svečane prostore. Dobro se podajo jedilnicam in kuhinjam.

β (beta) verzija izdelka je izdelek, ki je deloma lahko še v razvoju ali je v razvoju ena od njegovih možnih uporab, vendar ga je že mogoče kupiti ali naročiti.
Ker nas zanima vaš odziv na izdelek, razvoj izdelka poteka po principih soustvarjanja (cocreation) in množicanja (crowdsourcing).

Materiali:
konstrukcija: češnja
mizna plošča: steklo