PIŠITE NAM
info@dipstor.si
0Item(s)
Izdelkov: 0 Košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stol No. 2 Luks

id:N2SL

Opis

Dimenzije (cm):
44 x 51,5 x 112,8 (44,6)

V na videz domišljijskih rastlinskih motivih naslonov se skriva domišljeno ergonomsko oblikovanje. Naslon je trdno vpet v konstrukcijo stoloa, hkrati pa prožno podpira hrbet. Lahko stabilno konstrukcijo zagotavlja prostorski preplet lesenih delov in vitkih kovinskih cevi, ki jiga prebada. Stik utrjuje tanka kovinska zagozda.

450,00 €
* Vse cene so brez DDV.

Ni na zalogi

Stoli linije No.2 se razlikujejo po naslonih. Luks je najbolj razkošen in vsekakor sodi na čelo mize. Nudi udoben prožen naslon celemu hrbtu do vratu, krogla na vrhu pa lahko poskrbi za prijetno masažo. Na voljo je tudi različica brez krogle, ki omogoča naslon za počitek glave. Videz Abakusa s kroglicami v pahljači naslona nekoliko spominja na starodavni računalnik. Nudi prijeten naslon in rahlo masažo hrbtu ali zabavo otrokom. Julius je skromnejši od svojih bratov v Liniji No.2, vendar pa pri tem udobje ne trpi. S svojo zaobljeno obliko se lepo prilega hrbtu uporabnika. Na voljo so tri različice: brez krogle, s kroglo v sredini ali na vrhu. Stvar okusa in občutka.

β (beta) verzija izdelka je izdelek, ki je deloma lahko še v razvoju ali je v razvoju ena od njegovih možnih uporab, vendar ga je že mogoče kupiti ali naročiti.
Ker nas zanima vaš odziv na izdelek, razvoj izdelka poteka po principih soustvarjanja (cocreation) in množicanja (crowdsourcing).

dimenzije (cm):
44 x 51,5 x 112,8 (44,6)

Materiali:
bor / jelka
konstrukcija: jelko
polnilo sedala: macesen